Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Ningbo Baosi Energy Equipment Co., Ltd.

Ningbo Baosi Energy Equipment Co., Ltd. Ningbo Baosi Energy Equipment Co., Ltd. Ningbo Baosi Energy Equipment Co., Ltd. Ningbo Baosi Energy Equipment Co., Ltd. Ningbo Baosi Energy Equipment Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: BSC
Αριθμός Υπαλλήλων: >1300
Ετήσιες πωλήσεις: 120000000-150000000
Ιδρύθηκε Έτος: 2005
Εξαγωγή pc: < 10%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Co. ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΎ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΎ NINGBO BAOSI, ΕΠΕ (εφεξής Baosi) στην Κίνα. Το Baosi ιδρύθηκε το 2005, και τον Απρίλιο του 2015, η επιχείρηση άρχισε να εκδίδει τα αποθέματα στο χρηματιστήριο Shenzhen (κώδικας αποθεμάτων: 300441).

 

το https://youtu.be/thgqkb8a3Kc

 

Κίνα Ningbo Baosi Energy Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Εργοστάσιο ΙΙ

Κίνα Ningbo Baosi Energy Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Εργοστάσιο Ι

Αυτήν την περίοδο, η εστίαση Baosi στην κατασκευή των μηχανικών τμημάτων ακρίβειας υψηλών σημείων όπως τις άκρες αέρα βιδών (ενός σταδίου, δύο σταδίων), αεροσυμπιεστές βιδών (ενός σταδίου, δύο σταδίων, μέσος-πίεση), κενές αντλίες, άκρες αέρα κυλίνδρων, τυλίγει τους oil-free αεροσυμπιεστές, συμπιεστές αερίου και ούτω καθεξής.

 

Κίνα Ningbo Baosi Energy Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Η κενή ομάδα Baosi δημιουργήθηκε το 2011, ειδικεμένος στην Ε&Α, την παραγωγή, τις πωλήσεις και την υπηρεσία των κενών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των ενιαίων/δύο σταδίων περιστροφικών vane πετρελαίου αντλιών, αντλίες ριζών, ξηρές αντλίες βιδών, ξηρές αντλίες κυλίνδρων, κενά συστήματα, κενές βαλβίδες και άλλα σχετικά βοηθητικά προϊόντα, που χρησιμοποιήθηκαν ευρέως στις διάφορες βιομηχανίες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

 

 

Κίνα Ningbo Baosi Energy Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

Το κενό Baosi έχει εστιάσει πάντα στην καινοτομία και τη βελτίωση της κενής τεχνολογίας εφαρμογής αποκτήσεων, της παροχής «υψηλής ποιότητας, υψηλής απόδοσης, της εξοικονόμησης ενέργειας και των φιλικών προς το περιβάλλον» προϊόντων που τοποθετούν στην αγορά εφαρμογής μέσος--υψηλός-τελών, και που διαδίδουν τους χρήστες μέσος--υψηλός-τελών με την υψηλού κόστους απόδοση.

Εμμένοντας στον εταιρικό πολιτισμό «της εκμάθησης, της αρμονίας, εμμονή, και επαγγελματισμός», και να στοχεύσουμε να παρασχεθούν οι πελάτες τις μιας στάσης λύσεις για την κενή απόκτηση, είμαστε δεσμευμένοι στο κτήριο σε έναν προμηθευτή υπηρεσιών παραγωγής με την ανταγωνιστικότητα πυρήνων στον τομέα της κενών απόκτησης και της εφαρμογής που μπορούν να αναπτυχθούν αρμονικά.

Μέχρι τώρα, έχουμε τις ενός σταδίου/δύο σταδίων περιστροφικές κενές αντλίες πετρελαίου, κενές αντλίες ριζών, ξηρά βίδα που οι κενές αντλίες, τυλίγουν τις κενές αντλίες, τις μοριακές κενές αντλίες, καθώς επίσης και τα εξαρτήματα για τις κενές αντλίες (κενή βαλβίδα, κενός μετρητής, κενό πετρέλαιο, παγίδα υδρονέφωσης πετρελαίου, και ούτω καθεξής).

 

Κίνα Ningbo Baosi Energy Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

 

Για την αξιόπιστη ποιότητα και την ανταγωνιστική τιμή, έχουμε κερδίσει μια καλή φήμη στην αγορά.

Μόλις υπάρχει οποιοδήποτε είδος προϊόντος που ικανοποιεί τις ανάγκες σας, παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με.

Είναι η τιμή μας για να σας εξυπηρετήσουμε!

Επιπλέον, στρατολογούμε ειλικρινά τους διανομείς πρακτόρων από όλες τις χώρες, και την ελπίδα που μπορούμε να πάρουμε τη win-win συνεργασία!

 

Κίνα Ningbo Baosi Energy Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

Ιστορία

Κίνα Ningbo Baosi Energy Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Υπηρεσία

 

 

Κίνα Ningbo Baosi Energy Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Η ομάδα μας

 

Είμαστε μικρή οικογένεια. Είμαστε μικρή ομάδα ΕΤΑΙΡΊΑΣ BAOSI.

 

Είμαστε κενή ομάδα. Καλωσορίστε για να μας ενώσετε!

 

 

Κίνα Ningbo Baosi Energy Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Ningbo Baosi Energy Equipment Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Στοιχεία επικοινωνίας